Werkwijze

De 4 stappen hieronder vormen een totaalplan en zorgen voor een correcte realisatie van het interieurontwerp. De werkwijze van schets tot eindrealisatie.

Stap 1: Vrijblijvend gesprek

Tijdens een eerste gesprek en een beoordeling van de situatie, formuleer ik met de opdrachtgever de opgave zo helder mogelijk. Samen stellen we een voorlopig programma van wensen en eisen op. Een ingrijpende verbouwing vraagt om een gedegen aanpak. Bij interesse volgt een offerte per mail.

Stap 2: Schetsvoorstellen

Na akkoord van de offerte werk ik verschillende indelingsvoorstellen uit. Deze geven inzicht in de routing en indeling van de ruimte(s). Samen bespreken we de voorstellen en komen tot een definitieve schets.

Stap 3: Definitief ontwerp

Dit definitief ontwerp presenteer ik aan de opdrachtgever. Het ontwerp bestaat uit een plattegrondtekening, verschillende aanzichten, 3d-tekeningen, stalen van materialen en sfeerimpressies. In deze stap draag ik daarnaast zorg voor de realisatie van het interieurontwerp en begeleid het project.

Stap 4: Realisatie en begeleiding tijdens het bouwproces van alle interieurelementen

Tijdens het project werk ik nauw samen met verschillende professionals waaronder architecten, aannemers, interieurbouwers en experts met verstand van o.a. vloeren, haarden, gordijnen en meubels. Ik bespreek de plannen uitvoerig en werk deze met ze uit met als uitgangspunt dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Alle partijen worden betrokken bij het project waar nodig. Tot in detail wordt alles afgestemd met de opdrachtgever en houd ik regelmatig contact over de voortgang.

Bekijk hier alle projecten of neem een exclusief kijkje achter de schermen. Meer informatie? Neem contact met me op via info@jolandaknook.nl.

 

Inschrijven nieuwsbrief