Door in een vroeg stadium een interieurontwerper in te schakelen haalt u het beste uit uw woning.
Ik help keuzes te maken en te combineren van de juiste materialen. Zo komt het interieurontwerp meer tot leven.
Als het eindontwerp is uitgewerkt kan de aannemer aan de slag met de realisatie van de woning.

PLAN VAN AANPAK

Stap 1: Vrijblijvend gesprek

Tijdens een eerste gesprek en een beoordeling van de situatie, formuleer ik met de opdrachtgever de opgave zo helder mogelijk. Samen stellen we een voorlopig programma van wensen en eisen op. Een ingrijpende verbouwing vraagt om een gedegen aanpak. Bij interesse volgt een offerte per mail.

Stap 2: Schetsvoorstellen

Na akkoord van de offerte werk ik verschillende indelingsvoorstellen uit. Deze geven inzicht in de routing en indeling van de ruimte(s). Samen bespreken we de voorstellen en komen tot een definitief voorstel.

Stap 3: Definitief ontwerp

Dit definitief voorstel presenteer ik aan de opdrachtgever. Dit ontwerp bestaat uit een plattegrondtekening, aanzicht, 3d tekeningen, stalen van materialen en sfeerimpressies.

Van hieruit draag ik zorg voor de realisatie van het interieurontwerp en begeleid het project.

Stap 4: Realisatie en begeleiding tijdens het bouwproces van alle interieurelementen

Tijdens het project werk ik nauw samen met verschillende professionals o.a. architecten, aannemers, interieurbouwers, vloeren, haarden, gordijnen en meubelzaken enz. en werk de plannen samen verder met ze uit. Met als uitgangspunt dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn.

De 4 stappen vormen samen een totaalplan en zorgen voor een correcte realisatie van het interieurontwerp. Een traject van schets tot eindrealisatie!

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?